Träna med oss!

Träning nästan alla dagar i veckan!

Vi är många Tomtare som träffas, umgås och tränar varje vecka! Alla är varmt välkomna att vara med på våra öppna träningar! Enda kravet är att hunden är vaccinerad och ni är medlemmar i Tomten BHK!

 

Måndagsträning – Måndagar – 18.00

Måndag kvällar är det öppen träning på klubben, alla är varmt välkomna och fiket håller öppet! Träna vad du vill, ta en fika och umgås med andra hundtokiga människor! Det finns möjlighet att träna skott mellan 17.30-18.00. På Måndagar brukar det finnas både instruktörer och duktiga hundmänniskor på plats, tveka inte att ta kontakt med dessa, om du har några frågor och funderingar.

På Måndagar finns också en lite mer organiserad träning, som är öppen för alla, vi börjar kl 18.00 och det spelar ingen roll om din hund är gammal eller ung, skällig eller allmänt busig, alla är välkomna att vara med!

Varmt välkomna till Tomten!

 

 

Tävlingsträning Lydnad/Bruks – Tisdagar – 18.00

Vi startar kl.18.00-18.30 med skott-träning ojämna veckor, budföring och/eller platsliggning! Därefter tränar vi tillsammans på plan, man väljer själv vad man vill träna på. Vi hjälper varandra med moment, störningsträning, dirigering och ger varandra tips och råd. Jämna veckor ingen skott-träning, utan där tränar vi tillsammans från kl. 18.00.

Välkomna!

 

Agilityträning – Onsdagar – 18.00

Vilande just nu, återkommer med datum inför vårens träning! 

Gemensam agilityträning, vid varje tillfälle finns en ansvarig, som tar med sig en övning/bana, som sedan byggs tillsammans. Alla hjälps åt, från start till slut! Ett krav är att du gått en agility nybörjarkurs och att hunden är över ett år! 

Välkomna!

 

Öppenträning Rallylydnad – Torsdagar – 18.00  Start 21/3-2023

Varje torsdag under vår- och hösttermin har vi öppen träning rallylydnad för våra medlemmar.

Det är en person varje vecka som är ansvarig för träningen. Den ansvariga tar med sig övningar och leder banbygget, men ALLA som ska träna hjälps åt att bygga och att plocka bort. Den ansvariga går sedan en banvandring med deltagarna, därefter tränar vi alla tillsammans och det är ingen instruktör som leder träningen. Vi hjälper varandra och ger varandra feedback.

Välkomna!

 

Hoopersträning - Fredagar - 18.00 Start 5/4-2024

Vi startar 18.30 med att tillsammans hjälpas åt att bygga en bana och därefter tränar vi tillsammans och vi hjälper varandra. Samtliga stannar kvar och hjälper till, tills alla ekipage är klara!

Välkomna!