Ny medlem:

 

OBSERVERA att det är bara du som är ny medlem i Tomtens BHK (Svenska brukshundsklubben) som betalar in din medlemsavgift till Tomtens BHK.

 

Medlemsavgiften betalas in till Bankgiro 751-3526 eller via Swich 1234596565 märk alltid betalningen med NAMN och typ av medlemskap tex eller C. 

 

Sedan MÅSTE du som ny medlem lämna dina kontaktuppgifter för att vi ska kunna registrera dig som medlem, detta gör du genom att fylla i och "skicka" formuläret som öppnas när du klickar här:  Medlemsansökan 

 

Befintlig medlem

Du som redan är medlem får information direkt från SBK när ditt medlemskap skall förlängas (årsvis) och du betalar då direlt till SBK (inte till Tomtens BHK).

 

Medlemskap

A. Ordinarie medlemskap 550:- / år

Ordinarie medlem betalar förbunds/distriktsavgift och lokal avgift. Du kan vara ordinarie medlem i flera klubbar. Då betalar du bara en förbundsavgift, men distrikts och lokalavgift till varje klubb som du är medlem i.

 

D. Endast lokalavgift 150:- /år

Då du redan är medlem i annan SBK-klubb där du betalt förbundsavgift.

(Du räknas som ordinarie medlem även i lokalklubben och har tex rösträtt 

på medlems och årsmöte.)

 

B. Ungdomsmedlemskap 300:- / år

Ungdomsmedlem är mellan 7 och 25 år. Gå med i Sveriges Hundungdom (SHU) och välj Svenska Brukshundklubben som specialklubb. Då får du två medlemskap för priset av ett.

 

C. Familjemedlemskap 150:-/ år

Familjemedlem betalar endast lokalavgift. Förutsättningen är att någon i din familj, i samma hushåll (samma adress), redan är ordinarie medlem och att du blir medlem i samma klubb eller klubbar. (I medlemskapet ingår inte tidningen Brukshunden. Den skickas bara till den ordinarie medlemmen).

 

 

 

 

 

Vid frågor ang medlemskap ring Erik Forthmeiier 0731 571027

 

 

Kom du inte med på kurs?

Tänk på att vi har fri träning varje måndag, då brukar det finnas både folk att fråga om man undrar något samt hundar som störning.

Vi har även promenader varannan söndag, mer info under "Kulturpromenader"

Vi arrangerar även hundmötesträning emellanåt, gå med i vår Facebook grupp TomtensBHK för info när det sker.

Välkommen till Tomtens BHK